Konopljini proteini 500 g

Konopljini proteini 500 g

14.00

Ni na zalogi

Konopljini proteini so narejeni iz ekoloških konopljinih semen, katerim smo odvzeli olje, jih presejali, da smo jim vzeli še večino vlaknin. Vsebujejo 45% čistih rastlinskih (konopljinih) beljakovin.

Konopljine proteine uživamo vsakodnevno, pa tudi po večjih fizičnih naporih, dajemo jih otrokom v rasti, bolnikom s slabim apetitom ter starejšim ljudem. Skratka konopljini proteini so idealno živilo za vse ljudi.

Uživamo jih same, v vodi, še boljši so zmešani z jogurtom, v smutijih, dodajamo jih v juhe in mineštre, ki se že hladijo na krožniku ali jih dodajamo v peciva, kosmičem, granolam, sami si lahko izmislimo recept, ki nam bo najbolje ustreza. Dnevno zaužijemo eno jušno žlico konopljinih proteinov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

65% proteinov v semenu nastopa v formi edestinskih globulinov, enih najlažje prebavljivih proteinov. (Beseda edestin je skovanka, ki izvira iz grške besede ‘edestos’, kar pomeni prebavljivo.) Ti proteini imajo zelo podobno kompozicijo kot krvna plazma, kar v navezi z beljakovinami pomeni, da konopljini proteini, polni esencialnih aminokislin, nudijo perfektno kombinacijo ‘opek’, s katerimi naše telo lahko ‘gradi’ obrambo z imunoglobulini – protitelesi, čigar naloga je preprečevanje infekcije. Absorbcija konopljinih beljakovin je pri človeku izjemno visoka in ne obremenjuje jeter, kot se to dogaja pri presnovi živalskih beljakovin. Vsebuje vseh devet esencialnih aminokislin, brez katerih človeški organizem ne more delovati. Konopljini proteini prispevajo k povečanju mišične mase, vzdržujejo mišice in prispevajo k ohranjanju zdravih kosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Konopljini proteini 500 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja